Светът през погледа на екстроверта и интроверта

Вижте как изглежда света през погледа на екстроверта и интроверта. Екстровертът е по-отворен към света, по-общителен, докато интровертът е доста по-затворен и по-обран в поведението си. Ето и илюстрациите, които нагледно показват колко различни са светът и ежедневните ситуации през погледите на тези два типа хора.

Виж галерията

Светът през погледа на екстроверта и интроверта
8 мита за грипа

8 мита за грипа

07.01.2017 • Здраве

Настъпи сезонът на лошото време и вирусните инфекции. Независимо от това, дали ще борим задаващите се грипове с ваксини, витамини или билки, добре е да разберем на кои слухове не бива да обръщаме внимание, за да не ни навредят.

5 "лоши" навика, които са полезни за здравето

5 "лоши" навика, които са полезни за здравето

26.07.2016 • Здраве

Има много неща, които правим всеки ден, които се смятат за "лоши" навици, но носят ползи за физическото и психическото здраве.

Митове и факти за човешкото тяло в 10 илюстрации

Митове и факти за човешкото тяло в 10 илюстрации

18.07.2016 • Здраве

Вижте 10 разпространени мита за човешкото тяло о здраве и 10 факта, които ги разобличават.

10 начина да поумнеете, докато си почивате

10 начина да поумнеете, докато си почивате

05.07.2016 • Здраве

Вижте 10 начина да поумнеете и повишите капацитета си, докато си отпочивате. Как с ежедневните дейности можете да се развивате като човек. 10 начина да поумнеете, докато си почивате

6 изненадващи приложения на канелата

6 изненадващи приложения на канелата

24.02.2016 • Здраве

Канелата е сред подправките с много приложения. Вижте някои начини на употреба на канелата, които знаете и няколко, които не знаете. 6 изненадващи приложения на канелата

Коледна украса в болницата

Коледна украса в болницата

18.12.2015 • Здраве

Коледна украса в болницата, когато болничните служители демонстрират креативност и са доказателство, че лакарите също имат чувство за хумор. Коледна украса в болницата

Лековити чайове

Лековити чайове

25.10.2014 • Здраве

Когато времето започне да застудява, имунната система е изложена на риск, атакувана от опасни за здравето вируси и бактерии. Тогава на помощ идват чайовете с лечебен ефект – най-доброто оръжие срещу болестите.

20 странни фобии

20 странни фобии

22.10.2014 • Здраве

Фобиите са ирационален страх. Най-популярните фобии са фобиите от тесни пространства, от високо, от клоуни и от смъртта. В списъка с фобиите обаче попадат и някои необичайни страхове. Чували ли сте за фобия от свекърви? Страхувате ли се от електрическите уреди? Вижте няколко необичайни фобии. 20 странни фобии

Глухарче - кулинарна тайна и природен лек

Глухарче - кулинарна тайна и природен лек

17.04.2013 • Здраве

Някои смятат глухарчето за плевел, за други е чудодейна билки с незаменими здравословни качества, а за децата глухарчето си остава едно от най-хубавите забавления – навярно и вие сте си играли с глухарчета като малки, нали?

Ефедра – забранената билка

Ефедра – забранената билка

23.01.2013 • Здраве

Ефедра (Ephedra distachya) е защитен растителен вид в България с незаменими лечебни свойства.

12 здравословни подаръка за Коледа

12 здравословни подаръка за Коледа

11.12.2012 • Здраве

Да подарите здраве буквално е трудна задача, освен ако не сте Господ. Затова пък може да подарите вкусни, ароматни, красиви, отпускащи и най-вече здравословни подаръци.

Магическата сила на скъпоценните камъни

Магическата сила на скъпоценните камъни

27.10.2012 • Здраве

Скъпоценните камъни са сред любимите бижута на нежния пол и сред най-стилните декоративни украшения в дома. Но всъщност те са много повече от това. Скъпоценните камъни са натоварени с могъщи енергийни сили, които могат да влияят не само върху здравословното ви състояние, но върху цялостното ви благосъстояние. Вижте каква магическа сила притежаватнай-популярните скъпоценни камъни!

Фолиева киселина и бременност

Фолиева киселина и бременност

22.10.2012 • Здраве

Човешкият организъм има непрестанна нужда от фолиева киселина, но той няма способността да я произвежда сам. Важно е да се приема фолиева киселина от бременните жени и тези, които искат да забременеят. Тя е необходима за формирането на плацентата и правилното развитие на плода още в първите седмици след зачеването. Фолиевата киселина е съставката, благодарение на която се изграждат мозъкът и гръбнакът на бебето, които започват сформирането си веднага след зачеването. Тя е отговорна за производството на ДНК в началния стадий на бременността и участва във формирането на тъканите. ~~Как може чрез хранене да си набавим фолиева киселина?~~

Цъфтящ чай

Цъфтящ чай

22.10.2012 • Здраве

Слагаме цветя в саксии, вази, но не и в чайници. Китайците обаче правят цъфтящ чай от цветя, който е със завидни здравословни и вкусови качества. Чаша цъфтящ чай е ароматно произведение на изкуството, което ще ви донесе радост и здраве.

Витамин К - за нашето здраве

Витамин К - за нашето здраве

19.10.2012 • Здраве

Витамин К е полезен за сърдечната дейност, предпазва артериите от уплътняване, отразява се добре на черния дроб и съдейства на организма за бързото усвояване на калций. Кои са храните, които ще ни помогнат да си набавим витамин К?

Млечните мустачки на звездите

Млечните мустачки на звездите

17.10.2012 • Здраве

Преди около 10 години в Щатите стартира една забавна и информативна кампания "Got Milk?". Целта й е да промотира полезните качества на млякото, като резултат да се увеличи потреблението на този продукт. Много известни личности застават пред камерата със закачливи бели мустаци. Да видим някои от тях :)

Здраве
Страница 1 от 1 • Галерии 17